< Vorige referentie Volgende referentie >    
 

De heer KorevaarWij wilden graag een huis kopen en kwamen met Diederik in aanraking toen hij verkoper was van een woning. Die kennismaking beviel zo goed, dat we hem kort daarna hebben ingeschakeld als aankoopmakelaar.

 

Wij wilden graag een huis kopen en kwamen met Diederik in aanraking toen hij verkoper was van een woning. Die kennismaking beviel zo goed, dat we hem kort daarna hebben ingeschakeld als aankoopmakelaar.

 

Met name de grondige research van Diederik en het team van Hendrix Huybregts makelaars naar vergelijkingspanden om de prijs te bepalen bleken van onschatbare waarde. Tot twee maal toe bleken verkopers en/of hun makelaars een te roze bril te hebben bij bepaling van de verkoopprijs. In beide gevallen leidde dat tot een (veel) langer verkooptraject voor die verkopers en een prijsverlaging. Helaas waren wij de eerste bieders die de teleurstellende boodschap over de onrealistisch hoge vraagprijs brachten, waardoor de koop niet tot stand kwam. De derde woning waarin wij serieuze interesse hadden bleek een marktconforme vraagprijs te hebben, waarbij Diederik door snelle inschakeling van een bouwkundige en goede research van de koopprijs een mooi resultaat kon bereiken. Naast dat Diederik plezierig in de omgang is, is hij vooral deskundig en schakelt hij snel. Mochten we opnieuw een huis willen kopen of verkopen zullen we zeker het team van Hendrix Huybregts makelaars weer inschakelen.

 

De prijs van dienstverlening van Hendrix Huybregts makelaars staat in geen verhouding (of een uitstekende verhouding, het is maar hoe je het leest) tot de inspanningen die zijn geleverd. Diederik heeft met ons vele huizen bezichtigd, daarvoor afspraken gemaakt en uiteindelijk hebben we over drie huizen onderhandeld. Als je dan het uurtarief voor die dienstverlener uitrekent is dat gelijk aan een kassière in een supermarkt. Vooral voor de deskundigheid, maar ook voor de prijs is Hendrix Huybregts makelaars zonder meer een aanrader. Normaliter ben ik niet zo complimenteus, maar in dit geval maak ik oprecht graag een uitzondering.